Showroom gesloten

SHOWROOM WEGENS KLEINE VERBOUWING GESLOTEN TUSSEN 24-7 en 14-8

 

Uiteraard is onze webshop gewoon geopend en kunt u hier uw bestellingen plaatsen zoals u gewend bent. Wilt u uw webshopbestelling afhalen in de showroom? Dit behoort in deze periode wel tot de mogelijkheden. Neemt u dan even contact op met onze verkoopafdeling. Vanaf 17 augustus bent u weer van harte welkom in onze vernieuwde showroom echter geldt nog wel het onderstaande Corona protocol.

 

CORONA PROTOCOL

 
- U zult bij het maken van de afspraak gevraagd worden naar uw gezondheid en de gezondheid van de mensen in uw directe omgeving. Als u of iemand in uw directe omgeving verkoudheids- of griepklachten heeft, kunt u helaas niet langskomen.
- Er zullen niet meer dan 10 personen tegelijk in de showroom aanwezig zijn.
- Iedereen houdt minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.
- Uw bezoek kan zo lang duren als u zelf wenst. Wel zouden wij graag bij het maken van de afspraak een indicatie krijgen van de duur van uw bezoek. Ook wanneer u slechts een bestelling komt afhalen, verzoeken wij u een afspraak te maken.
- Het dragen van door ons beschikbaar gestelde handschoenen is verplicht, daar de sieraden door u en anderen aangeraakt zullen worden. Daarnaast staat er voor u desinfecterende handgel.
 
De balie in de showroom is door ons voorzien van plexiglas schermen. Wij hanteren intern al sinds het begin van de uitbraak van het Coronavirus een strikt protocol, waarin zo veel mogelijk medewerkers thuiswerken en in het pand zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen getroffen zijn. Er zijn alleen medewerkers aanwezig die geen verkoudheids- of griepklachten hebben, maar waarvan ook in hun directe omgeving niemand klachten heeft. Onze schoonmaaksters houden dagelijks intensief alles schoon. Op deze wijze bieden wij u op een zo veilig mogelijke manier de gelegenheid om de nieuwste voorjaarstrends te komen bezichtigen, een bestelling af te halen en uw inkopen te doen voor moederdag.
 
Onze relatiemanagers kunnen helaas nog niet actief gaan reizen. Wij hopen u daarover snel positief te kunnen informeren. Onze webshop en telefonistes zijn uiteraard gewoon bereikbaar.
 

Het Kasius Team