Vernieuwde showroom geopend op afspraak

Na een kleine verbouwing is onze showroom inmiddels weer geopend. Vanaf nu werken wij met een showcollectie, voor meer informatie kunt u hierboven naar het menu Showcollectie en App. Komt u het resultaat bekijken? Maak dan eerst een afspraak, dan zien wij u graag verschijnen om de nieuwste trends te komen bezichtigen. Om uw veiligheid en die van onze medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen is nog wel het onderstaande Corona protocol van kracht.

 

 CORONA PROTOCOL

 

- U zult bij het maken van de afspraak gevraagd worden naar uw gezondheid. Als u verkoudheids- of griepklachten heeft, kunt u helaas niet langskomen.
- Er zullen niet meer dan 10 personen tegelijk in de showroom aanwezig zijn.
- Uw bezoek kan zo lang duren als u zelf wenst. Wel zouden wij graag bij het maken van de afspraak een indicatie krijgen van de duur van uw bezoek. Ook wanneer u slechts een bestelling komt afhalen, verzoeken wij u een afspraak te maken.
- Er staat voor u desinfecterende handgel klaar. Wij verzoeken u om bij binnenkomst uw handen goed te desinfecteren.
- Het dragen van handschoentjes is niet verplicht, maar ze liggen wel voor u klaar als u dat wenst.
- Houdt 1,5 meter afstand tot iedereen en schudt geen handen.
 
De balie in de showroom is door ons voorzien van plexiglas schermen. Wij hanteren intern al sinds het begin van de uitbraak van het Coronavirus een strikt protocol, waarin een aantal medewerkers thuiswerken en in het pand zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen getroffen zijn. Er zijn alleen medewerkers aanwezig die geen verkoudheids- of griepklachten hebben. Onze schoonmaaksters houden dagelijks intensief alles schoon. Op deze wijze bieden wij u op een zo veilig mogelijke manier de gelegenheid om de nieuwste trends te komen bezichtigen, een bestelling af te halen en inkopen te doen.
 

Het Kasius Team